Preparació
- En una paella, daureu lleugerament el llamàntol, tallat, les gambes i la llagosta, tallada. Reserveu-ho.
- Netegeu i talleu la sípia petita i daureu-la a la paella. Reserveu-la.
- En aquest oli, daureu els alls i, seguidament, la ceba, ben picada.
- Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
- Afegiu-hi el pebrot verd i el vermell.
- Afegiu-hi el tomàquet ratllat.
- Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu-hi l'arròs.
- Feu que el fumet arrenqui el bull i aboqueu-lo damunt de l'arròs.
- Repartir-lo bé i no el torneu a tocar. Poseu-lo a punt de sal.
- Feu coure la paella d’arròs al forn, uns 15 min, a 200 ºC.
- Traieu-la del forn i afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins i la closca, i torneu-ho a coure 2-3 min.
- Traieu la paella del forn i deixeu-la reposar.
Un plat dels restaurants Cullera de Boix
- Cullera de Boix Boqueria. Hospital, 3. Barcelona. 93 412 49 44
- Cullera de Boix Urquinaona. Ronda Sant Pere, 24. Barcelona. 93 268 79 82