Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Daureu lleugerament els escamarlans, les gambes i els llagostins a la paella. Reserveu-ho. 2 Talleu la sípia petita i daureu-la a la paella, retireu-la. 3 En el mateix oli, daureu-hi els alls i, seguidament, la ceba picada. Deixeu-la coure 30 min a foc molt lent, que caramel·litzi. 
  2. Afegiu-hi els pebrots. Deixeu-ho coure 2 min. 
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, que es confiti. 6 Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu l’arròs.
  4. Porteu a ebullició el fumet i aboqueu-ho al damunt de l’arròs. 
  5. Repartiu-lo i no el torneu a tocar. Saleu-ho. 
  6. Enforneu-ho 10 min a 200 ºC. 10 Afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins, la closca, i torneu-ho a fornejar 3-4 min. 
  7. Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: