Preparació
- Daureu lleugerament els escamarlans, les gambes i els llagostins a la paella. Reserveu-ho. 2 Talleu la sípia petita i daureu-la a la paella, retireu-la. 3 En el mateix oli, daureu-hi els alls i, seguidament, la ceba picada. Deixeu-la coure 30 min a foc molt lent, que caramel·litzi.
- Afegiu-hi els pebrots. Deixeu-ho coure 2 min.
- Afegiu-hi el tomàquet ratllat, que es confiti. 6 Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu l’arròs.
- Porteu a ebullició el fumet i aboqueu-ho al damunt de l’arròs.
- Repartiu-lo i no el torneu a tocar. Saleu-ho.
- Enforneu-ho 10 min a 200 ºC. 10 Afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins, la closca, i torneu-ho a fornejar 3-4 min.
- Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar.
Un plat dels restaurants Cullera de Boix
- Cullera de Boix Boqueria. Hospital, 3. Barcelona. 93 412 49 44
- Cullera de Boix Urquinaona. Ronda Sant Pere, 24. Barcelona. 93 268 79 82