Preparació
- Daureu lleugerament el pollastre i la costella i reserveu-ho.
- Daureu els escamarlans i els calamarsets i reserveu-ho.
- En el mateix oli, daureu els alls i la ceba picada.
- Deixeu coure la ceba uns 30 min, a foc molt lent, fins que es caramel·litzi.
- Afegiu-hi els pebrots i el tomàquet ratllat.
- Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi els calamarsets, el pollastre i la costella, i enrossiu-hi l'arròs.
- Aboqueu el fumet bullent damunt de l'arròs.
- Repartiu-ho bé i no ho torneu a tocar; poseu-ho a punt de sal.
- Feu-ho coure al forn 6 min, a 200 ºC.
- Traieu-ho del forn i afegiu-hi els escamarlans i la closca; torneu-ho a coure 2-3 min.
- Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar.
Un plat dels restaurants Cullera de Boix
- Cullera de Boix Boqueria. Hospital, 3. Barcelona. 93 412 49 44
- Cullera de Boix Urquinaona. Ronda Sant Pere, 24. Barcelona. 93 268 79 82