Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb un raig d’oli d’oliva, enrossiu els trossos de pollastre i de conill. Salpebreu-los.
  2. Afegiu-hi les mongetes tendres tallades per la meitat i els garrofons. Deixeu que es coguin 2 min.
  3. Afegiu-hi l’arròs i aboqueu-hi el caldo Aneto ben calent.
  4. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs no s’enganxi. Poseu-ho al punt de sal, si cal.
  5. Retireu l’arròs del foc quan estigui i quedi sec. Poseu-hi la verdura i la carn de manera decorativa.
  6. Serviu l’arròs en la mateixa paella.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: