Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu dins d'un cassó l'aigua, la llet, la mantega i un polsim de sal i escalfeu-ho a foc baix.
  2. Afegiu-hi de cop la farina i incorporeu-la a la massa tot remenant uns quants minuts a foc baix. Reserveu-ho fins que la massa estigui tèbia.
  3. Incorporeu 2-3 ous a la massa, d'un en un i sense deixar de remenar.
  4. Poseu la massa en una mànega de pastisseria i aneu donant forma allargada als 'palos' damunt d'una safata de forn folrada amb paper.
  5. Enforneu-los 15 min a 180 ºC i deixeu-los refredar.
  6. Barregeu la crema cremada amb un rajolí de llet, poseu-la en una mànega de pastisseria i farciu els 'palos', oberts per la meitat sense arribar al final.
  7. Cobriu els 'palos' amb caramel o xocolata i deixeu-los temperar abans de servir-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: