Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, poseu l’endolcidor, els ous i la beguda vegetal, i bateu-ho com si preparéssiu una truita.
  2. Afegiu-hi la farina, el coco ratllat, el llevat i sal, i remeneu-ho fins que tot quedi ben integrat.
  3. Deixeu-ho reposar uns minuts.
  4. Poseu un rajolí d’oli en una paella antiadherent i escalfeu-la. Abaixeu el foc, i amb una cullera grossa o un cullerot, poseu-hi una part de la massa. Coeu-la per un costat fins que quedi lleugerament torrada. Gireu-la i coeu l’altre costat.
  5. Serviu les creps americanes acompanyades de fruites vermelles, afegiu-hi una mica de iogurt, els nibs i unes nous pelades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: