Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol barregeu la farina d'ametlla, la patata bullida i pelada, el sucre i la mel amb gelea reial Alemany amb molta energia, fins a aconseguir una massa homogènia. Deixeu-la reposar una hora tapada amb un drap de cuina.
  2. Formeu les boles dels panellets.
  3. En un bol, poseu-hi els rovells dels ous amb unes gotes de licor d'anís, i en un altre, l'ametlla picada.
  4. Passeu les boles per l'ou i després per l'ametlla picada, i col·loqueu-les en una safata de forn.
  5. Enforneu els panellets entre 8 i 12 min a 180 ºC, fins que es comencin a daurar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: