Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu els pinyols dels dàtils remullats. Tritureu-los amb un petit raig d'aigua.
  2. Abans que la patata, el moniato i la carbassa es refredin del tot, passeu-los pel passapuré i barregeu la pasta de dàtils i la farina d'ametlla fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Reserveu-ho a la nevera perquè s'endureixi una mica.
  4. Quan la massa estigui freda i compacta, feu-ne boles de 20 g. Arrebosseu-les amb pinyons.
  5. Escalfeu una mica de mel al bany maria perquè estigui fluïda i pinteu els panellets amb la mel. Poseu-los en una safata de forn.
  6. Coeu-los al forn a 180 ºC, 5-7 min, fins que agafin color. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: