Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el salmó fumat a dauets, o en tiretes.
  2. Poseu-lo en un bol i cobriu-lo amb oli i el suc de mitjana taronja, afegiu-hi unes branques d'anet. Deixeu-ho reposar 30 min.
  3. Talleu la part superior dels panets a manera de tapadora i reserveu les tapes. Traieu la molla de dins dels panets.
  4. Ompliu els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant lliure la part superior per acabar d'emplenar-ho amb el formatge.
  5. Talleu el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treure-la'n. Continueu omplint els panets amb el formatge.
  6. Preescalfeu el forn a 180 °C i introduïu els panets a la part alta del forn, amb el gratinador, perquè s'escalfin i es fongui el formatge. Poseu les tapes també en la mateixa safata de forn perquè s'escalfin una mica.
  7. En 2 min el formatge s'haurà fos i estarà calent. Vigileu el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depenent del forn, poden estar abans o trigar una mica més.
  8. Traieu-ho del forn. Decoreu-ho amb unes branques d'anet i poseu-hi la tapa per damunt. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: