Preparació
- Talleu el salmó fumat a dauets, o en tiretes.
- Poseu-lo en un bol i cobriu-lo amb oli i el suc de mitjana taronja, afegiu-hi unes branques d'anet. Deixeu-ho reposar 30 min.
- Talleu la part superior dels panets a manera de tapadora i reserveu les tapes. Traieu la molla de dins dels panets.
- Ompliu els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant lliure la part superior per acabar d'emplenar-ho amb el formatge.
- Talleu el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treure-la'n. Continueu omplint els panets amb el formatge.
- Preescalfeu el forn a 180 °C i introduïu els panets a la part alta del forn, amb el gratinador, perquè s'escalfin i es fongui el formatge. Poseu les tapes també en la mateixa safata de forn perquè s'escalfin una mica.
- En 2 min el formatge s'haurà fos i estarà calent. Vigileu el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depenent del forn, poden estar abans o trigar una mica més.
- Traieu-ho del forn. Decoreu-ho amb unes branques d'anet i poseu-hi la tapa per damunt. Serviu-ho immediatament.