Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Poseu els fulls de gelatina a hidratar en un recipient amb aigua freda i guardeu-los a la nevera. És molt important que feu servir aigua freda, perquè si no es fonen.
  2. Obriu el canonet de vainilla longitudinalment i rasqueu-ne les llavors.
  3. Poseu la nata, la llet i el sucre en un cassó i aboqueu-hi les llavors de vainilla. Demaneu ajuda a un adult per bullir tot el conjunt, durant 2 min.
  4. Escorreu bé les fulles de gelatina i incorporeu-les a la barreja de llet, quan encara sigui calenta.
  5. Aboqueu la barreja de nata, llet, sucre i vainilla en vasets transparents i deixeu-los quallar a la nevera.
  6. Al moment de servir-los, afegiu-hi la melmelada de maduixa. 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: