Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gelatina: talleu els gerds per la meitat i poseu-los al fons de les copes.
  2. Prepareu la gelatina seguint les instruccions del paquet. Ompliu les copes amb la gelatina fins a una tercera part i reserveu-les a la nevera, inclinades. Deixeu que qualli la gelatina.
  3. Per a la pannacotta: hidrateu els dos fulls de gelatina en aigua freda.
  4. Escalfeu part de la nata i foneu-hi la gelatina. Incorporeu-hi el sucre, la resta de nata, la vainilla i l’essència de rosa.
  5. Ompliu les copes amb l’elaboració i reserveu-les a la nevera, mantenint la mateixa inclinació d’abans.
  6. Un cop quallada la pannacotta, acabeu les copes amb les fruites vermelles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: