Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal grossa, el sucre i els pebres. Cobriu la papada amb aquesta barreja i deixeu-la-hi durant 4 h. Renteu-la.
  2. En una cassola poseu la resta dels ingredients (mantega, brou, all i farigola) i la papada, i deixeu-la coure tapada a foc molt lent durant 5 h sense deixar que s’evapori el líquid. Una vegada sigui cuita, retireu-la del brou i refredeu-la fins que s’endureixi.
  3. Talleu-la en 4 talls d’1 cm de gruix i daureu-los en una paella a foc lent i sense oli.
  4. Salteu els rossinyols nets en una paella amb oli. Peleu els ametllons tendres i trieu i renteu el cordifole.
  5. Poseu els rossinyols, els ametllons i el cordifole amanit amb oli d’oliva verge i sal grisa sobre la papada daurada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: