Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu el bròcoli en brotets.
  2. Peleu les faves procurant destriar les que siguin de mida similar.
  3. Talleu els tomàquets cherry a quarts, al llarg.
  4. Peleu el fonoll i feu-lo a tires longitudinals.
  5. Talleu el carbassó a rodelles fines.
  6. Barregeu totes les verdures en un bol amb els grans de coriandre passats pel morter, i l’all i l’alfàbrega picats ben menuts.
  7. Amaniu-ho amb l’oli d’argània i salpebreu-ho. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar.
  8. En quatre quadrats grans de paper sulfurat, repartiu-hi la barreja de verdures. Emboliqueu-los formant paquets i cargoleu-ne els extrems com si fos un caramel; lligueu-ho amb fil, per evitar que s’obrin.
  9. Coeu les quatre papillotes a la part superior de la vaporera, 12 min. Serviu-les just obert l’embolcall.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: