Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó a foc lent, feu coure la llet amb la vainilla. Quan arrenqui el bull, barregeu-ho, a poc a poc, amb els rovells d’ou i el sucre.
  2. Torneu a posar la barreja a foc lent, fins que espesseixi lleugerament, deixeu-la refredar i afegiu-hi les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda. Reserveu-ho.
  3. D’altra banda, munteu la nata líquida en un recipient i reserveu-la.
  4. Barregeu la nata muntada amb la crema anglesa i afegiu-hi la fruita vermella.
  5. Barregeu-ho bé i poseu-ho en motlles individuals. Congeleu-ho.
  6. Serviu el 'parfait' congelat; podeu acompanyar-lo també amb salsa de fruita vermella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: