Preparació
- En una paella profunda sofregiu la cansalada tallada a daus. Un cop la tingueu ben dauradeta, reserveu-la.
- Piqueu la ceba ben petita. Sofregiu la ceba a foc mitjà en la mateixa paella que heu fet la cansalada. Podeu afegir-hi una mica d'oli si ho considereu oportú. Sofregiu-ho fins que la ceba sigui transparent.
- Afegiu-hi el bitxo, els tomàquet ratllats, el concentrat de tomàquet i una mica de sal. Incorporeu-hi també els cirerols. Deixeu-ho sofregir durant uns minuts, fins que la salsa es concentri. En l'últim moment, afegiu de nou la cansalada a la paella i doneu-li un parell de voltes. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
- Coeu la pasta seguint les indicacions del fabricant. Un cop cuita, reserveu mig got de l'aigua de cocció i afegiu-lo a la salsa.
- Escorreu la pasta i barregeu-la amb la salsa. Afegiu-hi el formatge ratllat i serviu-ho immediatament.