Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pesto de kale: poseu tots els ingredients en un bol i tritureu-los fins a formar una pasta homogènia.
  2. Per a la pasta: talleu l’albergínia sense pelar a daus. Poseu a coure al forn l’albergínia i els tomàquets amb una mica d’oli, salpebreu-ho i afegiu-hi l’orenga. Coeu-ho a 180 ºC, 25 min. Bulliu la pasta amb aigua i sal fins que estigui cuita. Escorreu-la i reserveu-la.
  3. Mescleu les verdures cuites al forn amb la pasta i el pesto kale. Repartiu-ho als plats i ratlleu-hi per sobre l’idiazabal fumat.
     

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: