Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Al vas de la batedora, tritureu un grapat d’alfàbrega amb l’oli, un gra d’all (opcional), una mica de formatge ratllat i els pinyons, fins a obtenir una salsa d’aroma intensa i d’un color verd viu. Reserveu-la.
  2. En un cassó amb aigua bullent abundant, amb sal i un rajolí d’oli d’oliva, feu coure la pasta 4-5 min. Poseu la pasta als plats i ruixeu-la amb el pesto.
  3. Salpebreu-ho, afegiu-hi formatge parmesà ratllat i serviu-ho, opcionalment, amb alguns pinyons.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: