Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Pasta amb carbonara de carbassó
Pasta amb carbonara de carbassó Ana Casanova
  1. En una olla amb aigua abundant i amb una mica de sal, coeu la pasta.
  2. Escorreu la pasta amb l'ajuda d'un colador, i reserveu 2 cullerots de l'aigua de la cocció.
  3. En una paella amb una mica d'oli d'oliva, daureu una mica la cansalada. Afegiu-hi el carbassó, la sal, el pebre negre i la farigola fresca, i salteu-ho fins que el carbassó estigui cuit. Reserveu-ho calent.
  4. En un bol, barregeu la nata amb els rovells d'ou i el parmesà ratllat i salpebreu-ho.
  5. Afegiu la pasta a la barreja de carbassó i cansalada. Poseu-hi també la nata amb els rovells i l'aigua de la cocció de la pasta que heu reservat abans. Remeneu-ho molt bé i amb cura.
  6. Serviu-ho i poseu-hi una mica més parmesà ratllat i farigola fresca per sobre.

Comentaris: 

Aquest plat té moltes variants, ja que es pot preparar amb qualsevol mena de pasta o substituir alguns dels aliments: canviar la cansalada per pernil, per exemple, o la farigola fresca per qualsevol altra planta aromàtica.

La salsa és una variant de la carbonara, ja que l’original no porta nata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: