Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba en ploma i sofregiu-la en l'oli d'oliva juntament amb l'arrel de la cúrcuma tallada a rodanxes (amb la pell) fins que prenguin un color groc transparent.
  2. Al cap d'uns 5 min, afegiu-hi els daus de poma i daureu-los.
  3. Talleu els filets de truita en tires fines de mig centímetre i incorporeu-los breument. Salpebreu-ho i salteu-ho.
  4. Afegiu-hi la pasta d'espelta cuita d'acord amb les indicacions. Serviu-ho calent.

 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: