Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la pectina amb 50 g de sucre. Reserveu-ho.
  2. Poseu la polpa de gerds en un cassó al foc. Quan arribi a uns 40 ºC, aboqueu-hi la pectina i el sucre en forma de pluja, remenant-ho amb unes varetes, per evitar que faci grumolls. Feu que arrenqui el bull.
  3. Incorporeu-hi la meitat del sucre restant i torneu-ho a fer bullir. Repetiu l'operació amb l'altra meitat del sucre. Deixeu que torni a bullir i incorporeu-hi la glucosa. Coeu-ho a foc lent fins a 106 ºC.
  4. Incorporeu-hi l'àcid cítric, remeneu-ho i, ràpidament, aboqueu-ho dins d'una safata coberta amb paper de forn. Deixeu-ho refredar fins que qualli.
  5. Talleu la pasta de fruites en la forma desitjada i arrebosseu-la amb una mica de sucre de violeta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: