Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu al foc una olla amb aigua, sal i un raig d’oli. Quan bulli l’aigua, feu-hi coure les verdures (carbassons, espàrrecs, pastanagues i tomàquets) tallades al llarg i al biaix. Un cop cuites, traieu-les i deixeu-les refredar en aigua freda i gel.
  2. En la mateixa aigua, coeu la pasta de 4 a 5 min, procurant que quedi al dente, ja que després haurà de bullir una mica amb el romesco. Coleu la pasta i, finalment, enrotlleu-la amb una mica d’oli i ajudant-vos d’una forquilla.
  3. En una paella al foc poseu el brou d’au amb la salsa de romesco i deixeu-lo reduir fins que quedi una salsa homogènia i gustosa. Afegiu-hi els rotlles de pasta i, en l’últim moment, totes les verdures, perquè s’escalfin i agafin el gust de la salseta. Finalment, afegiu-li les múrgoles saltades amb all i julivert i l’escalunya per donar-hi frescor.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: