Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al de gall dindi i poma: poseu en el got la carn freda de gall dindi, la poma, el suc i el pebre. Programeu 3 s, velocitat 5. Poseu-ho en un bol i barregeu-ho amb la salsa còctel.
  2. Per al de ruca, rocafort i nous: poseu la ruca i les nous al vas i programeu 3 s, velocitat 5. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  3. Sense rentar el vas, poseu-hi el formatge cremós, el rocafort i la nata. Barregeu-ho programant 30 s, velocitat 3.
  4. Incorporeu-hi la ruca i les nous reservades i programeu 10 s, velocitat 2.
  5. Per al de pernil i formatge cremós: poseu el pernil al vas i programeu 4 segons, velocitat 5.
  6. Afegiu el formatge i el pebre i barregeu-ho programant 10 s, velocitat 3.
  7. Per al de tonyina i blat de moro: poseu tots els ingredients al vas i programeu 15 s, velocitat 5.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: