Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una crema amb el sucre, els rovells, l’aigua i el suc de llimona, només fins arrencar el bull.
  2. Rehidrateu la gelatina en aigua freda i desfeu-la a la crema calenta. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho bé.
  3. Semimunteu la nata amb els 60 g de sucre i barregeu-la suament a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins un motlle i deixeu-ho a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho amb les fruites i ja es pot servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: