Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb la massa de les galetes formeu els banyistes utilitzant un motlle adequat. Si teniu dues mides, millor, ja que podreu fer nens petits. Dibuixeu els ulls i la boca amb la glaça reial.
  2. Tenyiu el frosting amb el colorant blau i escampeu-lo sobre la meitat del pastís, formant el mar.
  3. Tritureu les galetes maria i repartiu-les per l’altra meitat del pastís, simulant la sorra.
  4. Escampeu una mica de mantega (nosaltres la vam endolcir amb sucre) per tota la paret del pastís.
  5. Enganxeu-hi les neules tot el voltant. Col·loqueu la cinta de roba per seguretat.
  6. Per al frosting: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.
  7. Col·loqueu tots els elements del pastís que es veuen a la foto. Et voilà!

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: