Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa ensucrada: barregeu la mantega pomada i el sucre. Incorporeu-hi l’ou. Incorporeu-hi la farina i la sal i remeneu-ho just fins que es formi una bola. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, fins a un gruix de 3 mm. Col·loqueu-la dins un motlle rodó de parets baixes, talleu-ne el sobrant, punxeu-la i coeu-la uns 10 minuts a 190º, amb un pes a dins (tipus cigrons) per evitar que s’infli.
  3. Per al farcit: barregeu la mantega pomada, el sucre, l’ametlla, l’ou i l’amaretto. Escampeu-ho per tota la base del pastís, sobre la massa ensucrada, quan ja sigui freda.
  4. Escorreu les peres en almívar sobre un paper absorbent. Talleu-les a rodanxes fines i disposeu-les sobre el farcit. Repartiu les ametlles filetejades per sobre i coeu-ho 30 minuts a 180 ºC.
  5. Deixeu-ho refredar i serviu el pastís empolsat amb sucre en pols.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: