Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 


 

Preparació

  1. Foneu la xocolata en un bol amb la mantega, al bany Maria, i afegiu-hi la farina de garrofa tamisada i els rovells dels ous (reserveu-ne les clares). Integreu-ho bé.
  2. Munteu les clares amb el sucre fins que quedi textura de merenga. Amb una llengua, incorporeu-ho a la barreja de xocolata. 
  3. Ompliu els motlles (poden ser de tipus flamera) ajudant-vos d’una cullera per fer boles de gelat o d’una mànega de pastisseria i coeu-ho al forn, 5 min a 200 ºC. 
  4. Podeu servir-ho en els mateixos motlles per evitar desemmotllar-los.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: