Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les galetes: barregeu la mantega amb el sucre.
  2. Incorporeu-hi l’ou, la farina, la llet, sal i canyella. Barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia i dividiu-la en dos.
  3. Amb un corró, estireu les dues masses entre dos papers de forn, amb un gruix de 4 mm. Congeleu-les i, directament congelades, talleu els dos cors, ajudant-vos d’una plantilla de paper o d’acer inoxidable. Poseu-los sobre una placa de forn coberta de paper de forn i coeu-los 12 min, a 165 ºC.
  4. Per a la crema: barregeu la mantega i el sucre fins que quedi ben fi. Incorporeu-hi el formatge i l’essència de rosa i bateu-ho fins que s’integri bé.
  5. Amb una mànega pastissera, poseu el formatge sobre una base de galeta. A sobre col·loqueu-hi la segona galeta i torneu-hi a posar una segona capa de formatge.
  6. Talleu dues maduixes per la meitat. Talleu la resta de maduixes a dauets i repartiu-los sobre la capa de formatge. Acabeu el pastís amb les roses, els macarrons, les mitges maduixes i llaminadures.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: