Preparació
- Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-la amb l’almívar.
- Tritureu les maduixes amb el túrmix i reserveu-les. Tritureu els plàtans amb el túrmix i reserveu-los.
- Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
- Tritureu amb el túrmix el formatge, el iogurt i el sucre. Escalfeu la llet al microones i dissoleu-hi la gelatina ben escorreguda. Afegiu la gelatina a la mescla anterior i barregeu-ho bé.
- Separeu la barreja en dues parts. En una part afegiu-hi les maduixes, i a l’altra part afegiu-hi el plàtan.
- Aboqueu la mescla de maduixa sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho al congelador uns 20 min, per tal que agafi cos. Passat el temps, aboqueu la mescla de plàtan sobre la capa de maduixa, a poc a poc vigilant que no es barregin les capes.
- Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h, molt millor si es fa d'un dia per l'altre. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc.