Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu circumferències de pasta de full i introduïu-les en motlles de pastís individuals; enforneu-ho a 180 ºC, 15-16 min, fins que la pasta de full es cogui bé. Reserveu-ho.
  2. En un cassó, a foc lent, bulliu la llet amb el canonet de vainilla, obert de forma longitudinal, i la pela de llimona.
  3. En un recipient, barregeu els rovells d’ou amb el sucre, bateu-ho lleugerament i aboqueu-hi la llet acabada de bullir, a poc a poc i sense deixar-ho de remenar amb unes varetes de cuina.
  4. Torneu a posar la mescla al foc, molt fluix, i deixeu que la crema s’espesseeixi lleugerament; no deixeu de remenar la crema fins que arribi als 82 ºC. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar.
  5. Ompliu les pastes de full amb la crema anglesa, el raïm i les ametlles laminades, prèviament torrades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: