Preparació
- Talleu circumferències de pasta de full i introduïu-les en motlles de pastís individuals; enforneu-ho a 180 ºC, 15-16 min, fins que la pasta de full es cogui bé. Reserveu-ho.
- En un cassó, a foc lent, bulliu la llet amb el canonet de vainilla, obert de forma longitudinal, i la pela de llimona.
- En un recipient, barregeu els rovells d’ou amb el sucre, bateu-ho lleugerament i aboqueu-hi la llet acabada de bullir, a poc a poc i sense deixar-ho de remenar amb unes varetes de cuina.
- Torneu a posar la mescla al foc, molt fluix, i deixeu que la crema s’espesseeixi lleugerament; no deixeu de remenar la crema fins que arribi als 82 ºC. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar.
- Ompliu les pastes de full amb la crema anglesa, el raïm i les ametlles laminades, prèviament torrades.