Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre i l’aigua en una paella i feu que arrenqui el bull. Abaixeu el foc i afegiu-hi l’arròs. Coeu-lo 20 min, fins que absorbeixi l’aigua.
  2. Barregeu la llet de coco, el sucre, la sal i el cardamom en un cassó. Poseu-lo al foc i remeneu-ho bé fins que comenci a bullir i es dissolgui el sucre. Reserveu-ho.
  3. Afegiu aquesta barreja a l’arròs i remeneu-ho. Tapeu el cassó amb un film transparent i reserveu-lo 1 h a la nevera.
  4. Per a la crema de coco: barregeu la llet de coco, el sucre i el midó de tapioca i poseu-hi una mica de sal. Poseu-ho en un cassó i feu que arrenqui el bull, remenant-ho tota l’estona. Retireu el cassó del foc i deixeu refredar la crema.
  5. Poseu l’arròs en un plat i cobriu-lo amb la crema de coco. Poseu-hi uns quants daus de mango i llavors de sèsam torrat per damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: