Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i els alls. Sofregiu-los amb oli i mantega, 10 min.
  2. Afegiu-hi els bolets nets i trossejats i una branqueta de romaní. Continueu la cocció uns minuts i salpebreu-ho.
  3. Talleu el pernil cuit a daus.
  4. Bateu els ous lleugerament amb sal i pebre negre, afegiu-hi la nata i el mató i barregeu-ho bé fins que quedi homogeni. Retireu la branca de romaní del saltat i incorporeu-ho a la preparació anterior, quan no estigui calent.
  5. Aboqueu-ho dins d’un motlle greixat i poseu-ho al forn, al bany maria, a 170 ºC, 45-50 min. Deixeu-ho refredar una mica i desemmotlleu-ho. Serviu-ho amb romaní fresc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: