Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu els anacards en aigua 8 h (o, com a mínim, 3 h).
  2. Per a la base: tritureu les nous i el cacau en un túrmix. Tritureu els dàtils afegint-los a la massa i barregeu-ho tot fins a obtenir a una massa modelable.
  3. Per a la crema: tritureu tots els ingredients en una batedora fins que quedi una consistència ben cremosa.
  4. En un motlle circular, poseu la base amb un gruix d’1 cm d’alt i escampeu-hi una capa de crema per sobre de 3 cm d’alt.
  5. Refredeu-ho abans de servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: