Preparació
- Confiteu les escalunyes amb 50 g de mantega, dues cullerades soperes d’oli, sucre, sal i aigua a mitja alçada. Reserveu-ho.
- Poseu en remull els ceps secs. Escaldeu l’all amb una altra aigua. Piqueu el julivert. Talleu els ceps frescos a daus de 5 mm. Poseu una paella al foc i salteu-los amb oli a foc viu.
- Coeu els ceps secs escorreguts amb la nata líquida sense que en cap moment arribi a bullir. En un bol, poseu-hi la nata, l’all, les escalunyes confitades, els ous, la sal, el pebre i la nou moscada. Tritureu-ho sense massa finor i afegiu-hi els ceps frescos saltats i el julivert picat. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal segons el vostre gust.
- Poseu la barreja dins de 4 motlles untats amb mantega i coueu-los al bany maria uns 20 min. Desemmotlleu-los i mengeu-vos-els calents.