Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu les escalunyes amb 50 g de mantega, dues cullerades soperes d’oli, sucre, sal i aigua a mitja alçada. Reserveu-ho.
  2. Poseu en remull els ceps secs. Escaldeu l’all amb una altra aigua. Piqueu el julivert. Talleu els ceps frescos a daus de 5 mm. Poseu una paella al foc i salteu-los amb oli a foc viu.
  3. Coeu els ceps secs escorreguts amb la nata líquida sense que en cap moment arribi a bullir. En un bol, poseu-hi la nata, l’all, les escalunyes confitades, els ous, la sal, el pebre i la nou moscada. Tritureu-ho sense massa finor i afegiu-hi els ceps frescos saltats i el julivert picat. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal segons el vostre gust.
  4. Poseu la barreja dins de 4 motlles untats amb mantega i coueu-los al bany maria uns 20 min. Desemmotlleu-los i mengeu-vos-els calents.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: