Preparació
- Amb la Thermomix: poseu tots els ingredients al vas i barregeu-los 10 s a velocitat 4. Programeu 10 min, temperatura 100 ºC, velocitat 3.
- Sense la Thermomix: dels 400 ml de llet, separeu-ne 1/2 vas i dissoleu-hi la quallada Royal. Bateu els ous i afegiu-ho a la mescla anterior.
- Poseu la llet de coco i la resta de llet en un cassó al foc. Quan bulli, afegiu-hi la barreja d’ous i quallada, remenant-ho contínuament fins que bulli. Aparteu-ho uns segons del foc, remeneu-ho i torneu-ho a posar al foc fins que bulli de nou.
- Afegiu-hi el mascarpone i la pinya i tritureu-ho bé amb el túrmix, fins que quedi una barreja ben fina.
- A partir d’aquí ja es fa igual: aboqueu la barreja dins un motlle de silicona caramel·litzat i col·loqueu a sobre el pa de pessic, que s’ajusti bé a la mida del motlle. Deixeu-ho quallar a la nevera i desemmotlleu-ho capgirant el pastís. Decoreu-lo i serviu-lo.