Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu un motlle desemmotllable amb oli o mantega.
  2. Obriu els croissants pel mig i folreu la base del motlle amb el croissant xopat de llet. Poseu-hi una capa de formatge i una capa de pernil dolç.
  3. Amb una cullera escampeu un ou batut per tota la superfície. Torneu a fer una capa de croissant, formatge, pernil i ou.
  4. Torneu a repetir el procés per tercera vegada acabant-ho amb la capa de pernil. Aboqueu l’ou que queda i coeu-ho a 150 ºC uns 30 min.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: