Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu un motlle amb la pasta brisa. Punxeu-la bé de la base, poseu-hi-hi un pes a dins (cigrons secs o semblant) i coeu-la 15 min a 180 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en un cassó la nata i la vainilla i, quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i coleu-ho.
  3. Tritureu amb el túrmix el iogurt grec, el formatge, la ratlladura de llimona i la nata bullida.
  4. A part, blanquegeu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la mescla del formatge i barregeu-ho fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la Maizena tamisada i barregeu-ho bé.
  5. Aboqueu la barreja dins el motlle sobre la pasta brisa. Coeu-ho a 150 ºC durant uns 30 min, depenent de la mida del motlle. Deixeu-ho refredar.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: