Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb el caramel líquid. Repartiu les rodanxes de pinya per la base.
  2. Tritureu amb el túrmix durant 2 min la llet, la llet condensada, el formatge, el suc de llimona i el contingut del paquet Royal. Aboqueu-ho dins el motlle.
  3. Talleu els sobaos pel mig, per tal de fer-los més prims. Repartiu-los per sobre la capa de formatge, tallant-los si cal per adaptar-los al motlle.
  4. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 2 h.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo, de manera que la pinya quedi a la part de sobre. Decoreu-lo i serviu-lo ben fred.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: