Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les cuineres de Sils ens proposen una recepta fàcil i ràpida per fer el clàssic 'cheescake' o pastís de formatge. Això sí, amb tres opcions de formatge: Podeu optar per 'Philadelphia', quark o mató. Boníssim! 

Preparació

  1. Barregeu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la terrina de formatge, els tres iogurts i la Maizena. Passeu-ho per la batedora. 
  2. A continuació, poseu-ho en un motlle folrat amb un paper sulfurat i enforneu-ho 45 min a 150-170 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: