Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sablé: munteu a la batedora els rovells i el sucre. Pareu la batedora. Poseu-hi la pala i incorporeu-hi mantega. Quan estigui ben barrejat, incorporeu-hi farina, impulsor, ratlladura de llimona i sal. Mescleu-ho. 
  2. Feu coure el sablé en un motlle de cèrcol (amb 1 cm de gruix) a 170 ºC. Aixafeu el centre del sablé per aconseguir un recipient dins la galeta. 
  3. Per a la crema: feu coure el suc de llimona amb el rovell, l’ou i el sucre. Abans que bulli, fora del foc, afegiu-hi la gelatina hidratada amb aigua i gel, deixeu que es dissolgui i incorporeu-hi la mantega amb un túrmix. Coleu-ho i reserveu-ho al frigorífic. 
  4. Per a la merenga: munteu les clares; barregeu-ho tot i refrigereu-ho.
  5. Muntatge: poseu el sablé al plat. Escampeu-hi una capa de crema. Amb una mànega de pastisseria, cobriu-ho amb merenga i gratineu amb un bufador. Poseu-hi al costat una quenelle de sorbet.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: