Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els grans de raïm, talleu-los per la meitat i espinyoleu-los. Poseu-los en una cassola amb el sucre i coeu-los lentament 10 min, fins que caramel·litzin lleugerament. Un cop preparats, reserveu-los.
  2. A continuació, prepareu la base del pastís. Esmicoleu bé les galetes i barregeu-les amb la mantega per formar una pasta. Tot seguit, folreu la base d'un motlle de pastís desemmotllable amb aquesta pasta.
  3. Per fer la barreja del pastís, tritureu el massapà i combineu-lo amb la nata, els ous, el suc de llimona, el sucre i la Maizena. Finalment, afegiu-hi els grans de raïm confitats i ompliu el motlle amb aquesta barreja.
  4. La cocció del pastís és com la d'un pastís de formatge. S'ha de coure amb el forn a baixa temperatura i molta estona, perquè els ous han d'anar quallant. Col·loqueu el pastís al forn a 140 ºC durant 1 hora i 30 minuts, i deixeu-lo refredar dins el mateix forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: