Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu les parets d’un motlle amb acetat.
  2. Col·loqueu la base de pa de pessic a l’interior.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  4. Tritureu amb el túrmix les figues i el sucre. Incorporeu-hi el suc amb la gelatina.
  5. A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les figues
  6. Aboqueu la mousse dins el motlle, sobre la base de pa de pessic. Deixeu-ho quallar a la nevera, millor d’un dia per l’altre.
  7. Desemmotlleu-ho, traieu l’acetat i decoreu amb rodanxes de figues tot el voltant del pastís.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: