Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les avellanes amb el moniato.
  2. Afegiu-hi la let, l'oli, el xarop d'arròs i la beina de vainilla raspada.
  3. Incorporeu-hi la barreja de farines, el cacau i l'impulsor, i passeu-ho tot pel processador o batedora fins que quedi una pasta homogènia.
  4. Unteu un motlle amb una mica d'oli i farina d'arròs. Aboqueu-hi la massa i fornegeu-ho 30 min a 170 ºC.
  5. Un cop fred, desemmotlleu-ho i acabeu-ho amb xocolata desfeta i fruita seca o algunes llavors.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: