Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable.
  2. Per a la mousse: reserveu uns 50 ml de suc de mandarina.
  3. Amb el túrmix, bateu la resta de suc amb la xantana fins aconseguir una textura més espessa. Reserveu-ho.
  4. Poseu en remull la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc de mandarina reservat i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  5. Incorporeu-ho a la crema de mandarina i barregeu-ho bé.
  6. Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre i incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  7. Semimunteu la nata amb la resta del sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  8. Aboqueu la mousse sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  9. Per a la cobertura: hidrateu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu una petita part del suc i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  10. Barregeu-ho amb la resta de suc i aboqueu-ho amb compte sobre la mousse.
  11. Deixeu-ho quallar a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: