Preparació
- Per a la base: col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable.
- Per a la mousse: reserveu uns 50 ml de suc de mandarina.
- Amb el túrmix, bateu la resta de suc amb la xantana fins aconseguir una textura més espessa. Reserveu-ho.
- Poseu en remull la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc de mandarina reservat i foneu-hi la gelatina escorreguda.
- Incorporeu-ho a la crema de mandarina i barregeu-ho bé.
- Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre i incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
- Semimunteu la nata amb la resta del sucre i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
- Aboqueu la mousse sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
- Per a la cobertura: hidrateu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu una petita part del suc i foneu-hi la gelatina escorreguda.
- Barregeu-ho amb la resta de suc i aboqueu-ho amb compte sobre la mousse.
- Deixeu-ho quallar a la nevera.