Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de suc de nabius. 
  2. En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre i el suc de nabius. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui. Afegiu-hi el puré de nabius i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  4. Per a la cobertura: escalfeu el suc al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu-ho amb la melmelada, coleu-ho amb un colador ben fi i aboqueu-ho amb compte sobre el pastís ja quallat. Deixeu-ho quallar a la nevera i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: