Preparació
- Per a la base: barregeu les galetes esmicolades, el sucre i la mantega fosa. Coeu-ho 10 min al forn a 180 ºC.
- En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui.
- Afegiu-hi el préssec en almívar, reservant-ne 4 meitats i el suc per decorar, i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i deixeu-ho quallar a la nevera (3 h, com a mínim).
- Per a la cobertura: talleu a làmines fines el préssec reservat i cobriu la mousse en cercles concèntrics. Escalfeu una part del suc i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu-ho amb la resta del suc i aboqueu-ho amb compte sobre el pastís. Deixeu-ho quallar a la nevera i serviu-ho ben fred.