Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la xocolata i la nata líquida al bany maria fins que es fonguin. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi la gelatina remullada  en aigua freda i barregeu-ho. Deixeu-ho refredar uns minuts fins que arribi als 35 ºC. Afegiu-hi, a poc a poc, la nata muntada. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Poseu un cassó al foc amb el vi negre, el canonet de canyella, la pell de taronja i la de llimona, i el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
  3. Talleu els panets a llesques i suqueu-los amb el vi. Poseu les llesques enmig del plat. Aboqueu el vi cuit d’abans (encara tebi) al voltant del pa. Afegiu a sobre el pa les fruites vermelles tallades i la mousse de xocolata per sobre (quan el pa ja hagi absorbit el vi).
  4. Poseu-ho al congelador 25 min i tot seguit poseu-ho a la nevera. Les postres estan a punt per servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: