Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i la pols de fornejar.
  2. Peleu, talleu i ratlleu les pastanagues ben fines.
  3. Incorporeu a la primera barreja l’oli de gira-sol, l’aigua, la vainilla, la pastanaga i les nous. Bateu-ho fins a obtenir una massa ben homogènia.
  4. Poseu la massa en un motlle de corona i coeu-la al forn a 180 °C, fins que estigui ben cuita. Punxeu el pa de pessic amb un escuradents de fusta per comprovar si està cuit.
  5. Per a la taronja glacé: barregeu el sucre de llustre amb el suc de taronja i bateu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  6. Cobriu el pastís amb el glacejat i serviu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: