Preparació
- Per a la base: tritureu les galetes ben fines i barregeu-les amb la mantega a temperatura ambient fins aconseguir una massa ben homogènia. Repartiu-la per tota la base d’un motlle desemmotllable de 20 cm de diàmetre.
- Poseu en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part de la llet i dissoleu-hi la gelatina.
- A part, barregeu els petitsuís, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre la base de galeta i deixeu que qualli a la nevera.
- Per a la capa de melmelada, poseu en remull les 2 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu 2 cullerades d’aigua i dissoleu-hi la gelatina.
- Escalfeu una mica la melmelada al microones per tal de liquar-la una mica i coleu-la per un colador ben fi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat i torneu-ho a reservar a la nevera.
- Un cop quallada la capa de dalt, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de nevera.