Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes ben fines i barregeu-les amb la mantega a temperatura ambient fins aconseguir una massa ben homogènia. Repartiu-la per tota la base d’un motlle desemmotllable de 20 cm de diàmetre.
  2. Poseu en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part de la llet i dissoleu-hi la gelatina.
  3. A part, barregeu els petitsuís, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre la base de galeta i deixeu que qualli a la nevera. 
  4. Per a la capa de melmelada, poseu en remull les 2 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu 2 cullerades d’aigua i dissoleu-hi la gelatina.
  5. Escalfeu una mica la melmelada al microones per tal de liquar-la una mica i coleu-la per un colador ben fi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat i torneu-ho a reservar a la nevera.
  6. Un cop quallada la capa de dalt, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: