Preparació
- Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-hi la mantega fosa fins a formar una massa.
- Col·loqueu la massa a tota la base d’un motlle desemmotllable. Reserveu-ho a la nevera.
- Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
- Poseu en un cassó la meitat del licor i les piruletes trossejades fins que es desfacin completament.
- Afegiu-hi la gelatina hidratada i remeneu-ho perquè quedi ben dissolt.
- Barregeu els iogurts amb el sucre i la resta de licor i afegiu-ho a la barreja anterior.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
- Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera un mínim de 4 h.
- Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
- Escalfeu una part de l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta d’aigua i licor.
- Aboqueu-ho sobre la mousse de piruleta i deixeu-ho quallar a la nevera.
- Desemmotlleu-ho i decoreu tot el voltant amb piruletes.