Preparació
- Cobriu la base d’un motlle de pastís amb la pasta brisa. Coeu-la al forn a 190 ºC fins que sigui ben daurada (poseu un pes a dins per evitar que s’infli). Deixeu-ho refredar.
- Foneu la xocolata al microones a baixa potència vigilant que no es cremi. Amb un pinzell, pinteu de xocolata tota la base de pasta brisa, així eviteu que es remulli. Reserveu-ho.
- Peleu i trossegeu les pomes. Poseu-les en un bol amb la mantega i 50 g de sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben toves. Tritureu-ho i reserveu-ho.
- Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de poma. Deixeu-ho refredar fins que estigui a temperatura ambient.
- Semimunteu la nata amb el sucre restant. Incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja sobre la base i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
- Decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet.